IndexIndex  PortalPortal  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Ivy

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ivy

avatar

Geslacht : Teef
Aantal berichten : 70
Naam : Renske

Honden profiel
Roedel: ×
Leeftijd: 3.
Partner: You think you're in love, but you just want to be loved.

BerichtOnderwerp: Ivy   di okt 23, 2012 3:35 am

Ivy
‘‘ As long as my heart keeps beating and my lungs still breathing. I will stay fighting ’’


G E N E R A L
Name: Ivy
  • Ivy is een Engelse naam met de betekenis ‘‘klimop’’. Je spreekt het uit als Aai-vie.
Gender: Female
Age: Three years
Breed: Mixbreed, probably some border collie blood.
Season born: Spring
Birthplace: Tullamore, Ireland.

F A M I L Y
Mom: Fiona
Dad: Zadrach
Siblings: Away, unknown.
Pups: None
Partner: None
Others: Unknown.

P A C K S
Current pack: None.
Former pack: None.
Current rank: None.
Former rank: None.

A P P E A R A N C E
Ivy's vacht heeft een zonnige, gouden kleur. Haar haren zijn lang en zacht. Ze heeft een witte kraag om haar hals die overloopt in een witte borst. Haar staart gaat ook langzaam over van het goudbruine, naar crèmekleurige haren. Haar pootjes vervagen ook langzaam naar het crèmekleurige. Haar neus heeft een witte kleur. Haar oren zijn puntig en staan gespitst omhoog. Haar ogen zijn amberkleurig en hebben een warme uitstraling.
Ze heeft de typische bouw van een border. Ze heeft een schofthoogte van 49 centimeter. Ze is zeer harmonieus gebouwd. Ze heeft een sierlijk silhouet, echter is het niet fijn. Ze heeft een matig lang lichaam en heeft goed gebogen ribben, wat haar erg lenig maakt. Ze heeft ook een diepe, brede borstkas en een sterke, brede rug. Haar achterhand in weer breed. Ze heeft een krachtige sprong die laag geplaatst is. Haar hals is sterk en wordt wat breder richting haar schouders. Zo lijkt ze net op een goudkleurige border, echter is ze geen border. Maar zeer waarschijnlijk heeft ze bloed van een border collie.

C H A R A C T E R
Ivy is het beste te omschrijven met het begrip ongrijpbaar. Ze heeft een onnatuurlijke vat op alles en iedereen en bekijkt dingen vanuit een heel ander oogpunt wat een normale hond zou doen. Ze is cynisch: bot, bijtend, hatelijk, ongevoelig, onbeschoft, spottend, sarcastisch, noem maar op. Nog een belangrijke definitie wat cynisch, wat ze zeker zeer beschikt, is dat ze niet in de goede bedoelingen van anderen gelooft. In haar ogen is het altijd ieder voor zich: wat dan ook. Dan is ze ook nog een erg roekeloos, ze ziet niet gevaren in bepaalde dingen en ze snakt naar avontuur. Ze is een vechter, een doorzetter: ze gaat alles en iedereen aan en ze denkt dat ze die ook allemaal aan kan. De meesten die haar tegenkomen beschrijven haar als: Asociaal, egoïstisch, brutaal en een pessimist. Wat misschien ook wel woorden zijn die haar goed omschrijven. Maar ze schenkt geen aandacht aan anderen die haar beoordelen. Al heeft ze diep onder al die ladingen van afkeurenswaardige eigenschappen een klein eenzaam hartje dat bidt om bevrijd te worden.

H I S T O R Y
Ze heeft het verdrongen om te vergeten. Weggestopt in een hoekje van haar brein met de slechte herinneringen. Iets wat ze nooit had verwacht is gebeurd: Ze is het vergeten. Weg, poef. Echter, wat niemand weet - zij ook niet - is dat het een soort aandoening is. Dat zeer slechte dingen die ze wil vergeten weg uit haar geheugen worden gewist. Soms, bij een beeld dat ze ziet of iets hoort, krijgt ze opeens een flits uit een herinnering terug. Alleen enkele goede, normale herinneringen weet ze nog terug te halen, bijvoorbeeld haar ouders of oude vrienden die ze ooit had. Waar ze leefde en haar reizen die ze had gemaakt. En nu is ze wanhopig opzoek naar wat er voor iets duisters in haar verleden heeft afgespeeld. Wat had ze gedaan?

R E L A T I O N S H I P S
L E G E N D A
【 Just met
【 Like
【 Friend
【 Best friend
【 Crush
【 Partner
【 Unsure
【 Hate
【 Enemy
F A M I L Y
--
O T H E R S
--

_________________


‘‘ As long as my [ heart ] keeps beating and my [ lungs ] still breathing. I will stay [ fighting ] ’’
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Ivy
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dog Fascination :: Algemeen :: Voorstellen :: Honden-
Ga naar: